Vi vill gärna hjälpa dig på vägen med de bitar som vi kan bäst. Hammerglass har över 20 års intensivt arbete bakom sig med säkra polykarbonatlösningar för fönster och dörrar och vi vet exakt vilka produkter som levererar i olika typer av risksituationer.

Vår Säkerhetshandbok sammanfattar olika skydds- och säkerhetsrisker i och kring en fastighet och den ger förslag till konkreta lösningar utifrån vår samlade erfarenhet. Vi guidar dig även i hur du gör din egen riskanalys – ett relativt enkelt arbete som rätt utfört leder till högst trygghet.

Fyll i vårt formulär så får du en länk till Hammerglass Säkerhetshandbok.

Handboken är helt kostnadsfri, men vi vill gärna få kontakta dig för att höra hur du får nytta av den i ditt arbete! 

Bygg hållbart, Bygg säkert - Bygg ekonomiskt!

”Alltför ofta ser vi undermåliga specifikationer där lösningsansvaret i stora drag lämnas till entreprenören. Då kan kostnadseffektiva lösningar visa sig vara något helt annat än vad beställare eller användare har behov av. Genom tusentals installationer sedan slutet av 90-talet har vi lärt oss en hel del om vad som fungerar och vilka lösningar som bör undvikas. Vi har lagt mycket tid, kraft och pengar på tester och certifieringar” (Bengt Nilsson, VD)