SIKKERHETSHÅNDBOKEN - PÅ DEN SIKRE SIDEN!

Bestill ditt kostnadsfrie eksemplar av Hammerglass Sikkerhetshåndbok i fysisk beskyttelse.

Vi vil gjerne hjelpe deg på veien med den delen vi kan best. Hammerglass har over 20-års intensiv jobbing bak seg med å sikre polykarbonatløsninger for vinduer og dører, og vi vet akkurat hvilke produkter som leverer i ulike faresituasjoner.

Vår sikkerhetshåndbok oppsummerer ulike beskyttelses- og sikkerhetsfarer i og omkring en eiendom, og den gir forslag til konkrete løsninger ut ifra vår samlede erfaring. Vi guider deg til og med i hvordan du utfører din egen risikoanalyse – en relativt enkel jobb som, om rett utført, leder til høyest mulig trygghet.

Fyll ut vårt skjema så får du en lenke til Hammerglass sikkerhetshåndbok.

Håndboken er uten kostnad, men vi vil gjerne få lov til å kontakte deg for å høre om du har fått nytte av den i jobben din.

Bygg holdbart, bygg sikkert – bygg økonomisk!

«Altfor ofte ser vi spesifikasjoner under standard hvor løsningsansvaret i det store og hele ligger på entreprenøren. Da kan kostnadseffektive løsninger vise seg å være noe helt annet enn det kunden eller brukeren har behov for. Gjennom tusentalls installasjoner siden slutten av 90-tallet har vi lært en hel del om hva som fungerer og hvilke løsninger som bør unngås. Vi har lagt mye tid, krefter og penger i tester og sertifiseringer»
//Bengt Nilsson, adm. dir