Vi vil meget gerne hjælpe dig på vej med det, som vi kender bedst. Hammerglass har over 20 års intensivt arbejde med sikre polykarbonatløsninger til vinduer og døre bag sig, og vi ved præcis hvilke produkter der leverer i forskellige typer risikosituationer.

Vores sikkerhedshåndbog sammenfatter forskellige sikrings- og sikkerhedsrisici i og omkring en ejendom, og den giver forslag til konkrete løsninger baseret på vores samlede erfaring. Vi vejleder dig også i, hvordan du laver din egen risikoanalyse – en forholdsvis simpel opgave, som, hvis den udføres korrekt, fører til maksimal sikkerhed.

Udfyld vores formular, og du vil modtage et link til Hammerglass Sikkerhedshåndbog.

Manualen er helt gratis, men vi vil gerne kontakte dig for at høre, hvordan du kan få gavn af den i dit arbejde!

Byg bæredygtigt - Byg sikkert - Byg økonomisk

”Alt for ofte ser vi underordnede specifikationer, hvor løsningsansvaret i høj grad er overladt til entreprenøren. Så kan omkostningseffektive løsninger vise sig at være noget helt andet end det, kunden eller brugeren har behov for. Gennem tusindvis af installationer siden slutningen af ​​90'erne har vi lært meget om, hvad der virker, og hvilke løsninger der bør undgås. Vi har brugt meget tid, kræfter og penge på tests og certificeringer." (Bengt Nilsson, CEO)